Parikan Suroboyo:Cerita ABG

Pasar Jember enak hawane

Tuku pitik dimasak kare

Akeh blogger kang melu tandang gawe

Nulis artikel apik Cerita ABG

.

Onde-onde bunder-bunder

Sambel trasi gorengan wader

Dadi ABG ayo sinau sing bener

Ing tembe mburi ben dadi wong pinter

.

Tuku keset warnane biru

Roti tawar tepung terigu

Main internet nggo nggolek ilmu

Ojo ndelok gambar lan cerito sing saru

.

Gede Bage akeh sepure

Ager-ager legi rasane

ABG iku aset bangsane

Mulo kudu pinter lan apik budipekertine

.

Bis Kopaja banter playune

Pasar Baru akeh tokone

Para remaja kudu kuwat agamane

Supoyo ora diganggu setan sak polah tingkahe

Iklan

5 thoughts on “Parikan Suroboyo:Cerita ABG

Komentar ditutup.