Beranda > nJawani > Parikan Suroboyo:Cerita ABG

Parikan Suroboyo:Cerita ABG

10 November 2013

Pasar Jember enak hawane

Tuku pitik dimasak kare

Akeh blogger kang melu tandang gawe

Nulis artikel apik Cerita ABG

.

Onde-onde bunder-bunder

Sambel trasi gorengan wader

Dadi ABG ayo sinau sing bener

Ing tembe mburi ben dadi wong pinter

.

Tuku keset warnane biru

Roti tawar tepung terigu

Main internet nggo nggolek ilmu

Ojo ndelok gambar lan cerito sing saru

.

Gede Bage akeh sepure

Ager-ager legi rasane

ABG iku aset bangsane

Mulo kudu pinter lan apik budipekertine

.

Bis Kopaja banter playune

Pasar Baru akeh tokone

Para remaja kudu kuwat agamane

Supoyo ora diganggu setan sak polah tingkahe

Kategori:nJawani Tag:
  1. 10 November 2013 pukul 14:50

    weww pakde ternyata punya akun jg di WP hehehe

  2. 10 November 2013 pukul 15:09

    Ini blog pertama saya jeng
    Jarang ditengok kasihan
    Hatur nuwun

    • 10 November 2013 pukul 15:12

      Linkwelnya nggak kena tu Om… kepotong huruf C nya… hihi😀

      Iya, sudah saya betulkan
      Tapi link nya nyala ke Sandrina kok

      • 10 November 2013 pukul 15:20

        Siiiiipp……🙂

  3. 13 November 2013 pukul 12:42

    gak ada terjemahannya pakde?🙂

  1. No trackbacks yet.
Komentar ditutup.
%d blogger menyukai ini: